hjerteåbnende ceremonial cacao

Ceremonial cacao er blevet brugt gennem tusinder år som madvare og til ceremonier. Måden at benytte cacao på til ceremonier er blevet dateret helt tilbage til 2000 år før vor tidsregning. Det er rå kakaobønner, som er lavet på sorten Criollo. Denne sort af kakaobønner er meget sjælden, fordi den er det sværeste at dyrke og derved også den dyreste sort.

De lækre, dyre Criollo kakaobønner bliver høstet, fermenteret og soltørret. Det er dét, som udgør forskellen på almindelig kakao og ceremonial cacao – fermenteringsprocessen. Denne fermenteringsproces aktiverer cacaoens ceremonielle egenskaber.

Den ceremonial cacao du kan bestille hos mig bliver soltørret i stedet for at blive ristet. Derfor kan du være sikker på, at cacaoen fra mig er af høj kvalitet, fordi der ved soltørring af bønnerne bevares flere af cacaoens næringsstoffer og energetiske egenskaber.

 

Hvad er forskellen på almindelige kakaopulver & Ceremonial Cacao?

Almindelig kakaopulver er forarbejdet – mange gange og til ukendelighed.

Selvom cacaoen er raw, er den stadig en smule forarbejdet, hvilket gør at den mister en smule næring og energetiske egenskaber, som den ceremonielle cacao er kendt for.

Men den større eller mindre adskillelse fra det naturlige fedt og fibre i cacao pulver gør også, at det kan være mere stimulerende for dit nervesystem og din lever - ligesom kaffe.
Derfor giver ceremonial cacao ikke det samme high kick og derefter low som pulver eller chokolade kan give.

Hvis du har flere spørgsmål, så tjek FAQ ud eller send mig en besked.

© 2020 by Camille Namaste. All rights reserved.

  • w-facebook
  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid YouTube ikon