Camilles

sweet indian chai-mix

I juni 2019 kom der nyt krydderimix til din ceremonial cacao!

 

Her kan du læse mere om Camilles Sweet Indian Chai-mix - en skøn blanding af lækre krydderier. Perfekt til din næste kop ceremonial cacao eller alene som en lækker chai-latte.

Hvordan blev Camilles Sweet Indian Chai-mix til?

Krydderimixet er blevet skabt efter min tur til Indien i januar 2019, hvor jeg drak aaalt for stor en mængde af chai's i Indiens gader, caféer og homestays.

Især på homestays og på street food stederne overværede jeg, eller spurgte, om jeg måtte få lov til at se, hvilke ingredienser, de brugte og i hvilken mængde - for chai i Indien er altså noget helt andet end de chaipulver lattes, som er muligt at få herhjemme!

Efter en heeel masse tests i mit eget køkken hjemme i Danmark, følte jeg, at NU var smagen i skabet.

Men jeg var alligevel lidt nysgerrig, så der har været nogle dejlige kvinder, som har været så elskværdige at teste krydderimixet i cacaoen og kommet med feedback.

Du kan BÅDE bruge Sweet Indian Chai-mix i din ceremonial cacao OG som en ultra læxi latte!

 

Sweet Indian Chai er økologisk, vegansk, glutenfri, sukkerfri, men naturligt sød.

Hvad indeholder Camilles Sweet Indian Chai-mix?

195g Camilles Sweet Indian Chai-mix indeholder fire forskellige krydderier, som komplimenterer den ceremonielle cacao virkelig fint. Smagen bliver mild og naturligt sødere end den rene ceremonielle cacao.

Krydderierne er:

  • Ceylon kanel

  • Kardemomme

  • Lucuma

  • Ingefær

  • Fennikel

Hvad kan krydderierne i Camilles Sweet Indina Chai-mix?

Ceylon kanel

Den ægte kanel fra Sri Lanka, som stabiliserer blodsukkeret (derfor fantastisk, hvis du drikker cacao fastende om morgenen), antioxidanter, antiinflammatorisk (betændelseshæmmende) og godt for dit blodtryk.

Kardemomme

Godt for fordøjelse ligesom cacaoen (virker detoxende) - til diarré, forstoppelse mm, god til dårlig ånde, bakteriehæmmende, antiinflammatorisk.

Lucuma

Indeholder antioxidanter, b-vitamin, fibre og stabiliserer blodsukkeret samt din appetit. Giver en læxi karamel-agtig smag.

Ingefær

Rig på A, B, C og E vitamin. Derudover indeholder ingefær også magnesium, kalium, fosfor, silicium, jern, natrium, calcium og zink - en masse vigtige mineraler til kroppens vitale funktioner. God mod kvalme ogfor fordøjelsen og menes at lindre muskel- og ledsmerter. Giver krydderimixet en spicy fornemmelse.
Fennikel

Rig på A og C vitamin samt folinsyre, jern og zink. Desuden er fennikel god for fordøjelsen, mod PMS og som naturligt et afrodisiak. Blot for at nævne nogle få egenskaber. Har en let lakrids-agtig smag og er naturligt sød.

 

Min "Sweet Indian Chai-mix" er en vegansk, sukkerfri, glutenfri OG økologisk superfood-blanding til din high vibe ceremonial cacao. Den kan købes sammen med din cacao her.

Hvor meget skal jeg bruge af Camilles Sweet Indian Chai-mix?

Det kommer helt an på hvor spicy og kraftfuld du synes smagen skal være. Du kan bruge alt mellem en 1/2 tsk og 1 spsk til din ceremonial cacao.

Du kan også bruge Sweet Indian Chai-mix som et lækkert og sundere alternativ til de kendte pulver chai-latte. Her er det igen kun din fantasi og smagsløg, der sætter grænsen for, hvor meget du skal bruge.

Prøv dig frem og find din yndlings-styrke <3

Hvordan bestiller jeg Camilles Sweet Indian Chai-mix?

Du kan tilkøbe Sweet Indian Chai-mix til dit køb af Ceremonial Cacao. Hvis du vil købe Sweet Indian Chai-mix alene skal du bestille 3 poser. Herved sparer du 65 kr. hvilket svarer til ca. 10%

3 poser Camilles Sweet Indian Chai-mix à 195g - inkl. forsendelse                    620,- kr.

Jeg sender hver mandag

Kan du ikke vente så længe? Du kan også bestille Camilles Sweet Indian Chai-mix hos Green Goddess.

Følg blot linket her <3

© 2020 by Camille Namaste. All rights reserved.

  • w-facebook
  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid YouTube ikon